Prada

En overraskende trend i denne sæson er at bæltetasker er på vej ind igen. Bæltetasken har ellers været kilden til mange dårlige vittigheder og memes. Selvom bæltetasken har været symbolet på at være usexet og utrendig i mange år, er den nu på vej ind i modebilledet igen. Pinterest og instragram viser mange spændende stile for den moderigtige, som ønsker en trendy bæltetaske. Her kan det være en fordel at søge på de engelske ord, fanny pack eller waist bag for at få al den nyeste inspiration. Trenden har været så stærk at selv Google har reageret på det og kommenteret på stigningen af søgninger. Udviklingen kommer især fra de rigtigt store modehuse som Marc Jacobs, så det er mere end nostalgi eller en taske som er reserveret for turister. Store designere som Alexander Wang har kastet sin kærlighed på bæltetasken, så i år fås bæltetasken i lækre teksturer og smukke mønstre i stedet for 80ernes nylon og neonfarver. Bæltetasken findes i mange forskellige størrelser også. Gucci lavede den helt smalle model som knapt nok er mere end et bælte med en lille lomme. Andre modehuse laver de større modeller som kan holde alle bærerens nødvendige ting, som set hos Zimmermann. Mange af modehusene har yderligere opdateret bæltetasken ved at modellerne har tasken over den ene skulder og tværs hen over kroppen i stedet for at bære tasken om taljen. Bæltetasken er også blevet set på mandlige rappere og trendsættere, som ofte holder sig til de mere sportige modeller som set hos Balenciaga. For mange It-girls bruges bæltetasken som i stedet for det almindelige bælte, og er bare en praktisk måde at have sin telefon og nøgler på sig. For trendige kvinder går tendensen mere til en vintage-følelse og tydelige logoer, som for eksempel Prada.