Coco Chanel

Coco Chanel var den franske modeskaber som især er kendt for parfumen Chanel no. 5 og at gøre den lille sorte kjole populær. Chanel rådede kvinder til at se sig selv i spejlet før man forlader sit hjem, og derefter fjerne en accessory. Chanel mente at accessories skulle være få, men af god kvalitet og tilføje noget vigtigt til ens stil. Man udtrykker altid noget vigtigt med ens valg af tilbehør: Om man er til det klassiske og tidsløse, eller om man ønsker at vise sit tilhørsforhold til en bestemt gruppe mennesker, som for eksempel en bestemt del af nørd-kulturen. Om man vil det eller ej, udtrykker man altid noget i sin stil. Model og skuespiller Lauren Hutton sagde: Mode er hvad du bliver tilbudt fire gange om året af designere, men stil er hvad du selv vælger. For eksempel siger valget af farve noget om ens personlighed hvis man vælger en rosa Anna Field håndtaske fremfor en beige Dune London, selv hvis taskerne er næsten ens rent strukturelt. Er man til en farverig og mønstret rygsæk fra The Pack Society eller en ensfarvet, afdæmpet Eastpak rygsæk? En sort Adidas rygsæk og en sort Vans rygsæk er næsten ens, men valget af mærke udtrykker noget personligt. Hvilket logo ønsker man at bære på sin taske? Selv med samme mærke og farve, kan man udtrykke forskelle: En sort Guess håndtaske med glat og mat læder, givet et andet indtryk end en sort Guess håndtaske med blankt og struktureret læder. Stil og personlighed hænger altid sammen, ofte ubevidst. Som designer og forfatter Rachel Zoe sagde at stil er en måde at sige hvem man er, uden at behøve at åbne munden.