tidløse design

Omegas kendte analoge ure har det klassiske og tidløse design som kan spores helt tilbage til 1916 og Patek Phillipe´s smukke armbåndsur som var det første rigtige armbåndsur der blev produceret. De analoge ure er mekaniske og har fysiske visere som bevæger sig over urskiven. Mange af Omegas analoge ure har de klassiske og forventede funktioner: Ugedag, dato, måned og år, hvor skudår selvfølgelig udregnes korrekt. Kræsne kendere af ure foretrækker den smukke simplicitet i analoge ure med de klassiske funktioner. Den fysiske kompleksitet og teknologi der skal til for at få et analogt ur til at være så præcist som et digitalt ur er værd at imponeres af. Det er en bevidst og nørdet kender som lader sig tiltrække af den teknologi og historie der er bag et analogt ur. Mange som tiltrækkes af Omegas analoge ure ønsker at bære et ur med elegant design og imponerende håndværk som drivkraft. Selvom ure i dag er et af de vigtigste tilbehør til påklædningen, startede armbåndsure som noget der kun var for kvinder. Indtil omkring 1880erne hvor armbåndsure blev brugt i militæret for at synkronisere tropperne, brugte mænd lommeure i stedet. For kvinder begyndte armbåndsure som et moderigtigt tilbehør og blev set mere som et smykke end for at holde styr på klokkeslettet. Der har derfor altid været en tradition for at adskille armbåndsure i mande og kvindemodeller, men Omega har selvfølgelig mange unisex modeller. Traditionen for at adskille mande og kvindemodeller for armbåndsure kan blandt andet ses i at år 2018´s trendigste farve som er rose-gold, endnu ikke ses blandt herremodellerne. Rose-gold er ellers et oplagt valg at matche til sølv, som er et klassisk valg af metal til mande ure og smykker. For kvinder, er et Omega armbåndsur i rose-gold oplagt at matche med smykker af halvædelstenen turkis.