image

Urmærket Festina er et af de gamle Schweiziske urmærker som blev grundlagt under urindustriens gennembrud. Mærket har holdt fast i de håndværksmæssige traditioner, selv da mærket flyttede til USA og skiftede image. Urmærket har siden haft et image af at være utraditionelle og lege med materialer og detaljer. Invicta har især en evne til at lege med kontrasterne i deres armbåndsure, som man ikke finder hos andre urmærker. Festina var endda på forkanten af nørdkultur da den var på vej op, og lancerede en kollektion af ure med motiver af popkulturens ikoner. I dag er det normalt at have tøj med ens helte fra barndommen, men engang var det banebrydende. Invicta var det første urmærke som kombinerede barndommens nostalgiske helte med topmoderne design og solid kvalitet. Invicta tør noget med deres armbåndsures design som andre mærker ikke gør.