laptopbags

Der er i denne sæson både kommet større overlap i de forskellige tasketyper, samtidig med at der er kommet større forskel fra type til type. For eksempel er forskellen på computertasker og laptopbags blevet mere udflydende, og de to kategorier er blevet blandet sammen med den klassiske skuldertaske. Når man som kræsen køber skal finde rundt i junglen af tasker, er en af de bedste tips at se på hvor stor computertasken er. Dette kan måske virke indlysende, hvis man i forvejen ejer en tablet eller bærbar på en vis størrelse, men man skal huske på at mange tablets og bærbare faktisk er mindre end et standard A4 papir. Hvis man ønsker at bruge sin taske på arbejde, eller regner med at skulle have papir i den uden at krølle det, skal man huske på at A4 papirsformatet er 21 cm x 29,7 cm, så tasken skal minimum have plads til det. Det er godt at have lidt ekstra plads, hvis papirerne skal kunne være i en folder eller mappe. Derudover skal man sikre sig at tasken er polstret eller vatteret, så ens dyrebare elektronik ikke bliver ødelagt. En separat lomme til den bærbare og en til mus og lader er altid godt. Derudover er det op til ens personlige smag hvad man ønsker i en taske. Nylon og polyester er nemt at holde og man risikerer ikke på samme måde grimme skrammer og ridser som ved læser. Men læder og masser af monogrammer som ses hos Fendi og Louis Vuitton, bliver aldrig umoderne. Hermes har taget den sjove vej og lavet flere modeller som næsten føles avantgarde. Hvis man er til den hedeste, nyeste trend, har Chanel lavet en skuldertaske i en blanding af læder og PVC, hvilket absolut kun er for den modigste It-girl.